Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Any Shape Blinds

arrow_forward

Über uns

Q-Blinds is gespecialiseerd in het vervaardigen van technische raamdecoraties voor met name zeil- en motorjachten. Onze raamdecoraties zorgen voor sfeer, bieden privacy en geborgenheid, zijn zon- en warmtewerend en als het wat kouder is houden ze de warmte binnen.

Door onze jarenlange ervaring en een oplossingsgerichte instelling is Q-Blinds de best denkbare leverancier voor binnenzonwering en insectenwerende horren in alle denkbare vormen. Ook voor ramen waarbij u dat niet zou verwachten. Kwaliteit staat bij ons voorop! Daarom maken wij gebruik van alléén de beste materialen en vervaardigen wij onze producten in eigen atelier. Opmeten en monteren behoren vanzelfsprekend tot onze service, waardoor u altijd de 100% garantie heeft van passende en goed werkende producten.

Q-Blinds, Uw op maat leverancier! Plissé- en Duette® gordijnen, vouwgordijnen, gordijnsystemen, jaloezieën, horren en rolgordijnen.

HunterDouglasSomfyUnilux

logo groot

Unsere Modelle

view_module reorder
Model 10

Model 10

Model 10 is een simpele vorm, een model waarop vele varianten leverbaar zijn. Het...

Weiterlesen
Model 20

Model 20

Model 20 is een populair product door zijn veelzijdigheid. Het is optimaal tegen...

Weiterlesen
Model 30

Model 30

Model 30 bestaat uit twee stofpakketten, welke samen of afzonderlijk te bedienen zijn...

Weiterlesen
Model 40

Model 40

Model 40 is voor veel lastige situaties een oplossing. Leverbaar elektrisch of handbediend...

Weiterlesen
Model 45

Model 45

Model 45 is in de basis een model 40, met een recht stuk...

Weiterlesen