Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Portfolio

Plissé en Duette® blinds

DE Het vervaardigen van Plisségordijnen en DUETTE® shades in bijna elke gewense vorm is onze specialiteit. Quality Blinds levert zelfs voor de meest gecompliceerde situaties een nog altijd gebruiksvriendelijke en sfeervolle oplossing. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van modellen, bediening, stoffen en profielen. Wij streven ernaar om ons product perfect in de omgeving te laten passen, zodoende is het ook geen uitzondering om stoffen of profielen in een afwijkende kleur of maat speciaal te leveren. Standaard hebben wij…

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn, of roman shade, is een van de producten die wij leveren waarbij sfeer en functionaliteit perfect gecombineerd kunnen worden. Uiteraard leveren wij standaard, maar ook schuine varianten. Elektrisch of handbediend, ingespannen of vrij hangend. Van bijna elke stof kunnen wij de gewenste confectie maken, desgewenst gevoerd of met een door U te bepalen baleinafstand.  
View the embedded image gallery online at:
https://www.qblinds.nl/de/portfolio#sigFreeIdb1b57bb0d3

Shutters

Quality Blinds levert tevens kwalitatief hoogwaardige houten shutters op maat in bijna elke gewenste kleur. Wij bieden de shutters aan in zowel handbediende als elektrische varianten. Met een breed assortiment aan verschillende lamelbreedtes, handgrepen en montagemogelijkheden kunnen wij U voor bijna elke situatie het gewenste product op maat leveren!
View the embedded image gallery online at:
https://www.qblinds.nl/de/portfolio#sigFreeIdf7e6b96bc9

Insectenhorren

Zelfs voor insectenhorren kunt U bij ons terecht. Zowel plissé-hordeuren als systemen voor in het kozijn of dakluik leveren wij in verschillende varianten. Ook een combinatie van een hor en een Plissé- of Duette® gordijn is mogelijk. Bekijk de foto's hieronder voor een aantal voorbeelden.
View the embedded image gallery online at:
https://www.qblinds.nl/de/portfolio#sigFreeIdea6aa73a5e