Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Models

Model 10

Model 10 is een simpele vorm, een model waarop vele varianten leverbaar zijn. Het product is één kant op te bedienen; de vrijhangende varianten enkel van boven naar beneden en de ingespannen varianten ook andersom.  Ingespannen met spanvoetjes of spanrail, elektrisch bediend met afstandsbediening of wandbediening of handbediend met greepje of ketting. Vrijhangend elektrisch of handbediend met touwtje of ketting.   Deze ingespannen variant met spanvoetjes is voorzien van een batterypack met solarpanel, dus behoeft geen voeding. Varianten met enkel…

Model 20

Model 20 is een populair product door zijn veelzijdigheid. Het is optimaal tegen alle soorten lichtinval en inkijk en is tevens zeer decoratief. Deze ingespannen variant kan in elke positie voor het raam geplaatst worden, en is leverbaar met spanrails boven en onder of enkel spanvoetjes waardoor het kozijn bijna helemaal vrij blijft. De afgebeelde variant is voorzien van een spanrail boven en spanvoetjes beneden. Zowel Plissé- als Duette® stoffen kunnen gekozen worden in een model 20.

Model 30

Model 30 bestaat uit twee stofpakketten, welke samen of afzonderlijk te bedienen zijn. Een perfecte combinatie tussen vitrage en verduistering is altijd mogelijk door Plissé en Duette® te combineren in één product. Ook de zijgeleiding waar het afgebeelde product van voorzien is maakt het in combinatie met een verduisterende Duette®stof helemaal donker. Deze variant is te bedienen van boven naar beneden, maar twee kanten op behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Uitgevoerd met handgreep of elektrisch.

Model 40

Model 40 is voor veel lastige situaties een oplossing. Leverbaar elektrisch of handbediend met touwtje of greepje. Zowel in Plissé als Duette®.

Model 45

Model 45 is in de basis een model 40, met een recht stuk eronder.  Zowel leverbaar in Plissé als Duette®, handbediend of elektrisch.

Model 60

Model 60 is een veelvoorkomende vorm in stuurhutten en cabines. Afgebeeld is een handbediende Duette® variant met greepje, dit model is ook elektrisch leverbaar en in Plissé.

Model 70

Model 70 is in feite een omgekeerde model 60. Omdat de kortste kant boven zit, knikt de stof langs de schuine kant. Ook deze zien we vaak in stuurhutten, meestal wordt dit model toegepast bij de voorste zijramen van een schip. Het afgebeelde product is een elektrische variant in Plissé. Uiteraard behoort handbediend met greepje ook tot de mogelijkheden. In dit model is wegens het knikken van de stof geen Duette® te verwerken. 

Model 75

Model 75, een parallellogram, zien we vaak terug bij de voorramen van een schip. Deze knikt langs één schuine kant en er rest slechts een klein pakket in geopende toestand, welke vaak achter een koof weggewerkt kan worden. Afgebeeld is een handbediende variant in Plissé. Ook kan voor een elektrisch bediende gekozen worden.  In dit model is wegens het knikken van de stof geen Duette® te verwerken.